ΝΕΑ

5/12/12

To καλύτερο δώρο για τα παιδιά μας


Αυτές τις γιορτές όλοι μας έχουμε ανάγκη να νιώσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων και κυρίως τα παιδιά μας.Γι αυτό η Ελτά courier Νέας Μάκρης σε συνεργασία με τη Fairydrop σας φέρνει την μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σας.


Για πρώτη φορά η απάντηση του Άγιου Βασίλη στα γράμματα των παιδιών έρχεται στο σπίτι να τους δώσει την χαρά και την προσμονή των Χριστουγέννων.

Ένα γράμμα άκρως χριστουγεννιάτικο που μυρίζει Άγιο Βασίλη με το μονόγραμμα του παιδιού να δένει τον πάπυρο που θα παραλάβετε σαν το πιο γλυκό ενθύμιο που θα συντροφεύει τα καλύτερα του Χριστούγεννα.



Πώς θα το παραλάβετε; Ακολουθήστε τις οδηγίες 
1. Καλέστε στο 22940-50146 αναφέροντάς μας το όνομα του παιδιού καθώς και το αν έχει αδερφάκι.



2.Για κάθε παιδάκι στέλνουμε ξεχωριστή επιστολή με το δικό του μονόγραμμα γιατί είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.



3. Διευκρινίστε μας αν θέλετε παράδοση την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα 17 εώς 21 του Δεκέμβρη ή πριν την πρωτοχρονιά 27 εώς 29 Δεκεμβριου (οι ημερομηνίες παράδοσης των γραμμάτων είναι αυτές. Για ειδικές παραδόσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα (τουλάχιστον 4 ημέρες πριν)
Τιμοκατάλογος χρέωσης υπηρεσίας «Aγιος Βασίλης»
1. Για παραδόσεις εντός Αττικής 5,70€ (περιλαμβάνει: την αποστολή 3,70€, τον πάπυρο με το αναμνηστικό μονόγραμμα 2,00€)
2. Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 7,90€ (περιλαμβάνει: την αποστολή 5,90€, τον πάπυρο με το αναμνηστικό μονόγραμμα 2,00€)

Τρόπος παραλαβής
Το αποστέλλουμε στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε εργάσιμες ημέρες και ώρες σε όλη την Ελλάδα.

Τρόπος πληρωμής
Ως τρόπος πληρωμής ορίζεται η προπληρωμή της υπηρεσίας με πληρωμή στο πρακτορείο Ελτά courier Νέας Μάκρης ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Fairydrop ή μέσω ταχυδρομικής επιταγής τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την παράδοση. Επικοινωνήστε μαζί μας αν αδυνατείτε να ακολουθήσετε έναν από τους παραπάνω τρόπους για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Ολα τα γράμματα θα μπουν σε κλήρωση για το χειροποίητο γούρι της νέας χρονιάς από την εταιρία Fairydrop (www.facebook.com/fairydrop.eu), για να έχουμε υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολύ τύχη τη νέα αυτή χρονιά. (Η κλήρωση θα γίνει αρχές της χρονιάς και θα κληρωθεί ένας απο τους αριθμούς αποστολής των γραμμάτων του Αγιου Βασίλη)

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ολόψυχα αυτή η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και πιο ελπιδοφόρα για όλους.

Δημοσίευση σχολίου

 
ΠΑΝΩ