ΝΕΑ

22/4/12

Μα τι δώρο να πάρω?

Ολοι περνάμε πρώτα απο αυτό το στάδιο της αναζήτησης δώρων και ειδικά όταν πρόκειται και για αγαπημένα μας πρόσωπα.
Πως όμως διαλέγουμε δώρα?
Υπάρχουν πολλά κριτήρια που επηρεάζουν την απόφασή μας για το ποιο θα είναι το δώρο που θα επιλέξουμε για κάποιον!

Πρώτο και σημαντικότερο κριτήριο είναι το πόσο κοντα είμαστε με αυτό το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται το δώρο μας. Οσο περισσότερο ξέρουμε κάποιον τόσο περισσότερα γνωρίζουμε για τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις του οπότε μπορούμε να επιλέξουμε κάτι  προσωπικό που να του ταιριάζει και να τον αντιπροσωπεύει. Αν πάλι δεν γνωρίζουμε τόσα πολλά θα προτιμήσουμε σίγουρα κάτι πιο γενικό που θα άρεσε στους περισσότερους ανθρώπους για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να του αρέσει το δώρο μας!

Ενα άλλο κριτήριο είναι το οικονομικό. Πόσα μπορούμε να διαθέσουμε? Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερα και ακριβά δώρα στους αγαπημένους μας. Πρέπει λοιπόν να αποφασίσουμε ποιο είναι το budget που θέτουμε για το δώρο που θέλουμε να κάνουμε. Ενα οικονομικό δώρο δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν είναι και ποιοτικό. Υπάρχουν κάποια μέρη που μπορεί κανείς να βρει άριστη ποιότητα με παρα πολύ χαμηλές τιμές. (www.fairydrop.gr)

Επειτα έρχεται το κριτήριο της πρωτοτυπίας. Αναζητούμε κάτι που λίγος κόσμος θα έχει? ή κάτι που είναι πρωτότυπο ή ίσως και μοναδικό στο είδος του?Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ως προς την επιλογή ενός τέτοιου δώρου και ειδικά αν πρόκειται για κάτι πολύ περίεργο να είμαστε σίγουροι οτι ταιριάζει με το γούστο του παραλήπτη του δώρου!


Με όλα αυτά κατά νου και με καλή οργάνωση είμαστε έτοιμοι να διαλέξουμε υπέροχα δώρα που θα κάνουν και τους παραλήπτες τους ευτυχισμένους!

1 σχόλιο :

 
ΠΑΝΩ