ΝΕΑ

17/5/12

Ποιο βραχιόλι να διαλέξω?

Ολες οι γυναίκες λατρεύουμε τα αξεσουάρ και το φετινό τοπ αξεσουάρ είναι τα βραχιόλια!
Τόσα πολλά και τόσα διαφορετικά σχέδια! Πως όμως θα διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει?

Αν είστε γυναίκες που ακολουθείτε την μόδα για φέτος θα προτιμήσετε δερμάτινα βραχιόλια με χρυσά στοιχεία. Οι πιο τολμηρές φορέστε τα πολλά μαζί ή συνδυαστε τα με τα αγαπημένα πια βραχιολάκια καουτσούκ κι εντυπωσιάστε!

Τα βραχιόλια καουτσούκ είναι ακόμα στην μόδα και όσες μέχρι τώρα έχετε αντισταθεί σθεναρά, τολμήστε το. Τα διακοσμητικά που έχουν επάνω είναι τα περισσότερα για καλή τυχή, κάτι που μας χρειάζεται αυτή την εποχή. Ξεκινήστε με λίγα και μονόχρωμα, όπως καφέ βραχιόλια με χρυσά διακοσμητικά ή μαύρα βραχιόλια με χρυσά διακοσμητικά και θα έχετε μια μοντέρνα αλλά καλαίσθητη εμφάνιση όλες τις ώρες!


Οι πιο συντηριτικές απο εμάς επιλέξτε πιο κλασσικές γραμμές με ιδιαίτερα στοιχεία δημιουργώντας έτσι ένα υπέροχο στυλ διαχρονικό και για όλες τις ώρες! Εντυπωσιάστε με αλυσίδες τύπου φίδι και υπέροχες χάντρες στρογγυλες σε καλοκαιρινά χρώματα μαζί με ένα κομψό διακοσμητικό.
Πιο λιτές γραμμες είναι κατάλληλες για εσάς, χωρίς υπερβολές αλλά ταυτόχρονα με κάτι που να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει!








Για πιο ροκ εμφανίσεις επιλέξτε δέρμα με μεταλλικά στοιχεία και φορέστε το και στο λαιμό!
Επίσης βραχιόλια με πολλές αλυσίδες και διάφορα διακοσμητικά είναι κατάλληλα γι αυτό το στυλ!







Οποια επιλογή κι αν κάνετε συνδιάστε την ωραία με ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια, ή ένα ταιριαστό κολιέ ή ένα δαχτυλίδι. ΠΡΟΣΟΧΗ μην τα φορέσετε όλα μαζί ιδιαίτερως αν δεν είναι διακριτικά γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αντίθετο απο το επιθυμητο!


Δημοσίευση σχολίου

 
ΠΑΝΩ