ΝΕΑ

29/6/12

Νυφικα Χτενισματα 2012


Ο γάμος είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές που μένουν για πάντα στο μυαλό μιας γυναίκας. Όλες οι "προσεχώς" νύφες το γνωρίζουν πολύ καλά γι' αυτό και την ημέρα του γάμου τους τα θέλουν να είναι όλα τέλεια. Όπως είναι λογικό, κάθε μέλλουσα νύφη δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξωτερική της εμφάνιση για εκείνη τη μαγική μέρα. Ένα κομψό νυφικό αποτελεί ένα από τους κυριότερους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην εμφάνιση της νύφης. Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας είναι και  ένα καλό και εντυπωσιακό νυφικό χτένισμα. Τα νυφικά χτενίσματα όπως και οτιδήποτε άλλο αφορά τη γυναικεία ομορφιά, επηρεάζονται από τη μόδα και τις τάσεις της την εκάστοτε εποχή. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και αυτή τη σεζόν του 2012, τα νυφικά χτενίσματα περιλαμβάνουν πολλά και διάφορα στιλ, από παραδοσιακά χτενίσματα έως φανταστικά και μοναδικά extreme νυφικά χτενίσματα ικανά να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών γυναικών.

Η μόδα για τα νυφικά χτενίσματα για το 2012 περιλαμβάνει χτενίσματα εποχής, χτενίσματα σινιόν, χτενίσματα "αισθησιακές εκρήξεις", χτενίσματα "υπέροχα κύματα", χτενίσματα με κότσους και πλεξούδες και χτενίσματα που περιλαμβάνουν διάφορα αξεσουάρ. Ας δούμε λοιπόν ένα ένα τα νυφικά χτενίσματα για το 2012 και να πούμε λίγα λόγια για το κάθε ένα από αυτά.

νυφικά χτενίσματα,εποχής,ρετρό
φωτογραφία από:JuneBugWeddings.com
Νυφικά χτενίσματα εποχής (ρετρό)
Τα νυφικά χτενίσματα εποχής ήταν ένα από τα κυρίαρχα στιλ για το 2011 και όπως φαίνεται έχουν την τιμητική τους και για τη σεζόν 2012. Τα νυφικά χτενίσματα εποχής, προσδίδουν στην νύφη μια λαμπερή εμφάνιση ειδικά δε όταν συνδυάζονται με έντονα βαμμένα μάτια και χείλη, καθώς και με ορισμένα ρετρό αξεσουάρ. Εννοείται ότι αυτά τα χτενίσματα θα πρέπει να συνδυάζονται και με ανάλογα νυφικά αλλιώς το αποτέλεσμα δεν είναι καλό.

νυφικά χτενίσματα,σινιόν
φωτογραφία από:Linda Cronin
νυφικά χτενίσματα,σινιόν
φωτογραφία από:memoflores
Νυφικά χτενίσματα σινιόν
Δεν μπορούμε να μιλάμε για νυφικά χτενίσματα χωρίς να αναφέρουμε το κλασικό σινιόν. Αυτά τα νυφικά χτενίσματα είναι τόσο μοντέρνα όσο και διαχρονικά για το λόγο αυτό είναι σχεδόν πάντα στη μόδα. Μπορούν να συνδυαστούν τέλεια με πολλά νυφικά και διάφορα αξεσουάρ. Ένα χαρακτηριστικό τους είναι ότι προσδίδουν στη νύφη μια αριστοκρατική εμφάνιση.






νυφικά χτενίσματα,2012,αισθησιακές εκρήξεις
φωτογραφία από:Extra Medium
Νυφικά χτενίσματα "αισθησιακές εκρήξεις"
Υπέροχο, σέξι και κομψό είναι οι λέξεις που αναφέρουν οι στιλίστες για αυτό το νυφικό χτένισμα. Είναι ένα χτένισμα που είναι κατάλληλο για πέπλο ή διάφορα άλλα αξεσουάρ.










νυφικά,χτενίσματα,2012,κύματα
φωτογραφία από:Felipe Neves
Νυφικά χτενίσματα με υπέροχα κύματα 
Ένα από τα κυρίαρχα νυφικά χτενίσματα για το 2012 είναι τα "κύματα". Ένας χαλαρός κυματισμός στα μαλλιά προσδίδει άνεση, κομψότητα και φινέτσα στη νύφη. Τέτοιου είδους χτενίσματα είναι σχετικά εύκολα να γίνουν, ωστόσο η τέχνη μιας έμπειρης κομμώτριας σίγουρα παρέχει περισσότερη ασφάλεια.








νυφικά χτενίσματα,2012,πλεξούδες
φωτογραφία από:WTL photos
Χτενίσματα με κότσους και πλεξούδες
Τα χτενίσματα αυτά πολλές φορές είναι αρκετά χρονοβόρα, ωστόσο προσδίδουν στη νύφη την απόλυτη θηλυκότητα. Πρόκειται για πολύ κομψά χτενίσματα που τις περισσότερες φορές αξίζουν τον κόπο.









νυφικά χτενίσματα,αξεσουάρ
φωτογραφία από:melgupta

νυφικά χτενίσματα,αξεσουάρ,2012
φωτογραφία από:melgupta
Νυφικά χτενίσματα με αξεσουάρ
Οι κορδέλες, τα λουλούδια, διάφορα κοσμήματα, κ.τ.λ. αποτελούν μία συνιστώσα της μόδας για τα νυφικά χτενίσματα του 2012.


πηγή: Νυφικά χτενίσματα 2012 ~ Δυναμική Γυναίκα 

Δημοσίευση σχολίου

 
ΠΑΝΩ