ΝΕΑ

25/8/12

Aλλάξτε την ψυχολογία σας προς το καλύτερο

Εμείς οι γυναίκες είμαστε συναισθηματικά πλάσματα όπως και πολλές φορές κυκλοθυμικά λόγω των ορμονών μας.
Υπάρχουν πράγματα που μας κάνουν χαρούμενες κι ευτυχισμένες αλλά και πράγματα που μπορούν σε κλασματα του δευτερολέπτου να φέρουν δάκρυα στα μάτια.

Πως όμως μπορούμε να διατηρήσουμε μια καλή ψυχολογία και να στηρίξουμε πρώτα απο όλα τον εαυτό μας κι ύστερα τους αγαπημένους μας? 

Κάτι πολύ απλό αλλά καμιά φορά τόσο δύσκολο λόγω των πολύ απαιτητικών συνθηκών της καθημερινότητας, που μας στερεί την προσωπική φροντίδα και περιποίηση. Να φροντίσουμε τον εαυτό μας.........Είμαστε γυναίκες , είμαστε η ομορφιά της φύσης και παρόλο που καθημερινά καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε πολλούς και τόσο διαφορετικούς ρόλους μεταξύ τους, εμείς μπορούμε συνεχώς να είμαστε σε μια καλή ψυχολογική κατάσταση. 

Ξεκινώντας το πρωί απο το σπίτι φορέστε ένα όμορφο δαχτυλίδι και περιποιηθείτε το ντύσιμο και το μακιγιάζ σας...... Κατά την διάρκεια της ημέρας το αξεσουάρ που φορέσατε το πρωι θα σας θυμίσει και το υπόλοιπο σύνολο που σας κάνει να αισθάνεστε καλά.....Θα νιώσετε τον αέρα της αυτοπεποίθησης και θα παρατηρήσετε και μια μικρή αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας ακόμη και για να φτιάξετε καφέ.

Φορέστε ένα όμορφο κολιέ και κοιτάξτε το στον καθρέφτη........δείτε την ομορφιά μέσα απο τα μάτια σας και αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει αυτοκρατορικά ακόμη κι αν αυτό που φοράτε είναι κάτι απλό και όχι ακριβό. Θα νιώσετε αμέσως καλύτερα και πιο περιποιημένη.







Ενα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια ακόμη και διακριτικά είναι ικανά να σας κάνουν να φτιάξετε τα μαλλιά σας με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να αναδείξετε και ένα άλλο πρόσωπο του εαυτού σας. 

Και φυσικά το βραχιόλι δεν πρέπει να λείπει απο καμία σας εμφάνιση! Ο,τι βραχιόλι προτιμάτε θα στολίσει όμορφα τον καρπό σας και αμέσως θα σας κάνει να νιώσετε πιο αέρινη καθώς οι κινήσεις θα κρίνουν και την κίνηση του βραχιολιού σας. Προσοχή να μην το παρακάνετε!!








Είμαστε γυναίκες και δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι η ομορφιά του εαυτού μας ξεκινάει απο μέσα μας. Δεν χρειάζεται να είμαστε αδύνατες ή να έχουμε την φυσιογνωμία μοντέλου....αρκεί να αγαπάμε τον εαυτό μας και να φροντίζουμε γι αυτόν. 








Η ψυχολογία μας εξαρτάται μόνο απο εμάς τις ίδιες και απο το πόσο θα επιτρέψουμε στους άλλους να την επηρεάσουν. 
Kαι ας μην ξεχνάμε να φοράμε κάθε πρωί το πιο ζεστό μας χαμόγελο και να μην αφήσουμε κανέναν να το μας το βγάλει! Είναι το καλύτερο αξεσουάρ....
Fairydrop     Facebook







Δημοσίευση σχολίου

 
ΠΑΝΩ